Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Crocs Women's Lina Suede Ballet Flat Espresso Dark Brown Round Almond Foam Slip,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Pokemon Charizard Blastoise Venusaur 1st edition expedition,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Left airpod (1st gen)

Tory Burch Womens Reva Ballet Flats Shoes Black Leather Slip On Round Toe 8 M,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

NEW Le Creuset French Press Red (Cerise), 1 L / 34 oz.,

Chase Young Mozaic Green RC PSA 10,

Joe Burrow Prizm sp football card,XL Carhartt Work Chore Canvas Black Fleece Lined Hooded USA Jacket Vintage XL, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
VINTAGE MAJESTIC CHICAGO CUBS HALF ZIP PULLOVER HOODED JACKET 90’S SIZE LARGE, %
St Patrick Door Hanger, Care Bears, Clover, Shamrock, Welcome Sign, Lucky, Green,
Vintage 1990s Texaco Havoline Leather Jacket,
jarig bestaan in 2017
Patriotic Door Hanger, Stitch, Disney, Summer, Red White Blue, Wreath, Door Sign, Ohio State University Vintage 3/4 zip Pullover Fleece,
per jaar samen eten