Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Callaway Big Bertha OS Iron hyper #7,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Kobe Bryant Dodgers Jersey,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Cobra Club 7 Wood

Disney Mickey Mouse Steamboat Willie Film Strip Satchel Bag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

adams golf set righty 5 hybrid - P iron,

Reserve listing for monique,

Poppy parker DRESS AND HEADBAND ONLY,Polo Ralph Lauren Men’s Slim Fit Button Down Washed Denim Shirt Size XL NWT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Mens large helly hansen Jacket, %
TaylorMade RocketBallz RBZ Driver 10.5* Matrix Ozik R-Flex Graphite LH.,
NWT St Louis Cardinals Baseball Jersey Mens Size XXL Majestic White Cool Base,
jarig bestaan in 2017
Rae Dunn Burgers, Bengals team jersey Green 18,
per jaar samen eten