Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Funko Walt with Sleeping Beauty Castle,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Open to offers and bundles,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

14K Yellow Gold Rainbow gemstone Band Ring emerald ruby

ring video doorbell 2nd generation,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Hero Killer Stain Autographed Funko Pop,

Nike Air Tech Challenge 3 "Andre Agassi",

Sorel Snow Boots- Cheyanne II strap boots,Nintendo 3DS CTR-001 (USA) Legend Of Zelda 25th Anniversary Limited Edition, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
LOUNGEFLY HELLO KITTY SANRIO SUSHI MINI BACKPACK BAG, %
Spare Tire 185/55/r15,
Sen si touch wifi thermostat,
jarig bestaan in 2017
Nintendo Game Boy Advance AGB-001 Fuchsia Pink & Glacier GBA GREAT CONDITION **G, Smart code touchpad electronic deadbolt & Comfort Zone Fan,
per jaar samen eten