Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Kate Spade New York Women's Boat Party Sneakers,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Morphe x sour patch kids bundle,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

AG Adriano Goldschmied The Stevie Slim Straight Jeans Size 25

Display case,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

CORSAIR Gaming K70 keyboard red used,

Vintage levi 501 buttonfly jeans,

Levi's wedgie jeans 100% cotton vintage distressed,AS SEEN ON ARIANA GRANDE radiate love crewneck, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lladro Praying Girl with Teddy Bear figurine, %
BKE Harper Womens Jeans, Size 31,
Hollister Ultra High Rise Vintage Straight Jeans,
jarig bestaan in 2017
Anthropologie Pilcro and the Letterpress | High Rise Bootcut Straight Crop Jeans, True Religion Women’s Faded Black Jeans Made in USA Size 28,
per jaar samen eten