Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Magic The Gathering Theme deck Mystery Box,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

DaVante Adams,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Drybar The Brush Crush Straightener

Lange Le-Volume,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Kristin Ess flat iron,

Big Boss Oil-less Air Fryer 16 quart 1300 watt Replacement Bowl & Trays 1300W,

Authentic Hand Woven Vintage Island Colorful Large Straw Tote RARE Boho,MTG Akiri, Fearless Voyager 100 Card Boros Equipment EDH Commander Deck, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Build a bear Pumpkin kitty, %
Lange Le Duo Grande,
Magnavox ZV427MG9 DVD Recorder / VCR Combo Player NOT TESTED,
jarig bestaan in 2017
Adidas Arsenal Jersey Player Fit Size Large, Sassina Halo Hair Extensions Real Remi Human Hair 4# 100 Grams 16 Inch,
per jaar samen eten