Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Parfums de Marly Cassili,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Valentina Assoluto Eau De Parfum Intense by Valentino,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage Oiled Leather Frye Boots

Aerin Lemon Di Sicilia 1.7 oz,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

ERROR Electrode Pokemon Card,

Large Moss Agate pendant,

SOREL Joan of Arctic Next Faux Fur Waterproof Snow Boot,RARE Victoria’s Secret 2015 VERY SEXY NOW EDP Bundle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Tory Burch DERBY black leather riding boots size 7.5, %
Nine West Beige Suede Boots 10M,
My Little Pony Pinkie Pie's Sweet Shoppe,
jarig bestaan in 2017
Heavyweight Linen Blend Quilt Casaluna sage green, KL Perfume EDT 100 ml, 3.3 fl oz,
per jaar samen eten