Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

RARE Offical Gurren Lagann bag from Part two set,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Quilted Bedspread Queen floral Two Shams Cottage,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Glow in the dark firefly handmade children's blanket

RARE! Alicia De la Paz 950 Cuff,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Large Quilt,

King Quilt Beautiful Greens,

Freebird by Steven CLASH 10,Guerlain Aqua Allegoria Lilia Bella Perfume, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Suunto Traverse Alpha, %
The Company Store Classic Car Quilt Twin Reversible,
2 Valentino Parfumes,
jarig bestaan in 2017
RYAN TANNEHILL 2012 Prime Signatures RC on Card Auto Patch 22/49 - Rookie RPA, 2021 Upper Deck AEW All Elite Wrestling Trading Cards Blaster Box - LOT OF 4 NEW,
per jaar samen eten