Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Fabletics Romper Kyla Strappy Tank Top Shorts Playsuit Summer Women's Size XL,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Reserved for Leoninedragon <3,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Burns Novelty Police Car. Pedal. Yup

Vintage 80s Good Times Black Gold Lurex Lace Peplum Faux Wrap Dress Size 16,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Champagne Jacquard Lace-Up Backless Wide-Leg Jumpsuit,

20+ Boys Clothing Lot Sizes M - L,

Beach Riot Peyton Jumper Jumpsuit In Indian Summer Striped Pockets Women’s XS,Kidrobot x Andy Warhol Campbells Masterpiece 8" Dunny, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
New UNDER ARMOUR SC 6 MASTERS SPIKELESS GOLF SHOES MEN'S size 12 3022578-100. No, %
Disney The Little Mermaid Gallery Of Light By Olszewski,
Women’s Anthropologie Sunday in Brooklyn Black Jumpsuit S,
jarig bestaan in 2017
Vintage Amber Empoli Italian Art Glass Genie Bottle Decanter STOPPER ONLY mcm, Disney Parks Arribas 50TH Anniversary Cinderella Castle Jeweled Trinket Box New,
per jaar samen eten