Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney Frozen Anna Hand-painted High Heel Shoe Ornament, RETIRED, NWT,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Sanctuary Safari Utility shacket honey Cognac tan long sleeve,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Doc martens velvet Jadon boot 8

0 grovia cloth diaper trainer bundle,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Paige 1912 by Pursue Victory Floral Long Sleeve with Snap Buttons,

Stuart Weitzman Black Tieland Over the Knee Boots Size 9M,

Dimitri Fire Emblem Three Houses Fan Merch Lot,Darice Mini PineTree with Wood Base 9pcs, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
SOFT SURROUNDINGS Outer Banks hot pink 100% linen button down shirt, %
CJ Banks Women's Pumpkin Embroidered Linen Blend Button Down Shirt Top Blouse,
*RESERVED FOR JOTAROPRETTYEYES, DO NOT BUY* Jojo's Bizzare Adventure Golden Wind,
jarig bestaan in 2017
Vintage Holiday creations Noel elf christmas decoration, Vtg 1950 Betty Crocker's Picture Cook Book~First Edition,7th Printing~Dust Jkt,
per jaar samen eten