Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Disney Loungefly balloons,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Berkshire Peanuts Snoopy Plush Throw Twin 60x90 Gray Flying Ace Red Baron,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

SQUISHMALLOWS RESERVED FOR MARIE!

Shar-Pei plush animal,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Rare Sakura Pickles Frog Plush,

PINK chic dresses,

NBA Hoops Blaster Box 2020-2021,Disney Parks Evil Queen Poison Apple Candle Wonderground Gallery Postcard set, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
12" Ophelia Squishmallow, %
VS PINK Sherpa Blanket NWT,
Madame Alexander dolls 8 inches Bundle of20,
jarig bestaan in 2017
Tarot blanket, Loungefly Disney Thumper Cosplay Easter mini Bundle,
per jaar samen eten