Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Durant luka young,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

2020 iPad 12.9 4th Gen 256GB,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

G.H. BASS Chadwick Mens Size 10.5 M Derby Blue Tie Casual Shoes

Nike Tech Bundle,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Posh Peanut Lucy Twirl,

Baby girl clothes bundle VGUC,

2.5" lululemon speed up shorts in camo,mens dress shoes cole hann zerogrand, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
High waisted denim shorts, %
Bundle for amyjoy,
12.9-inch iPad Pro Wi-Fi 128GB Silver 5th Gen,
jarig bestaan in 2017
Vintage Bill Blass High Waist Gingham Sh, Lilly Pulitzer Pink 5" Buttercup Shorts in Blue Haven Little Flamenco Size 14,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Stafford Mens Wingtip Dress Brown Leather Oxford Baroque Dress Vintage Shoes 11,