Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Maui jim sunglasses for men,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Oakley frogskins sunglasses for men,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Fife and Drum by Paris belt

Chico’s Metal Loop Belt One Size Bronze/Gold Tone,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

FriendshipCollar Dog or Cat Collar and Matching Bracelet Set - The Classic Pup -,

Maui jim Island Time polarized sunglasses,

Original Acrylic Painting with Crystals,Lil Dicky handmade spray painted canvas w/frame, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Acrylic on 12x24 Stretched Canvas "A Desert Glow", %
Jim Spritzer Drawing 1961 Early Work Vintage Frame WOMAN’S Face,
vintage framed mola art features a winged creature,
jarig bestaan in 2017
Vintage ANOTHER LINE Womens Belt size 34 Western Brown leather Silver Buckle '94, Oakley EVZero OO9313-2738 Prizm Sunglasses,
per jaar samen eten