Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

ICECREAM Billionaire Boys Club SM Cold Goods Black Sweatpants,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

2 E.T. The Extra Terrestrial GREEN TAB Factory Sealed ET VHS 1988 IGS READY,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Simply Couture Boho Cowgirl Rodeo Western Floral Plaid Button-Up Top Size Medium

Vintage 90s Disney Unlimited Mickey Stripe Button Up Shirt Large,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Air Jordan 12 retro✅,

Rainbow Sports Wear L Shirt Patriotic Hearts American Flag,

VHS Lot for Buyer Mr.Monster -HOLD,Sony Playstation 5 (PS5) Gamestop Bundle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Xbox Series X 1TB Console Halo Infinite Limited Edition, %
Interstellar Kadivideo Custom VHS,
PRPS Good & Company Black Sweatpants, XL, NWT,
jarig bestaan in 2017
Ralph Lauren Gingham Button Down Bell sleeve Shirt Black White Womens Small 0, NWT Columbia Pilsner Lodge Stripe Long Sleeve Shirt in Marsala Red Stripe Large,
per jaar samen eten