Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2020 Hallmark Imperial Probe Droid Ornament,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Diaper genie refills,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

HALLMARK KEEPSAKE PEWTER HARRY POTTER FLUFFY ON GUARD ORNAMENT NIB!!! H37

rae dunn america the beautiful canister,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

NWT Gyles and George navy snake sweater size large,

Pink S/M rare pastel listing,

Janibell 10-pack Liner Refills for 400 Series,Golden Pearl necklace, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Gucci black sunglasses for men polarized, %
Park Lane Influencer,
Dept 56 Ritz Hotel Christmas in the City Lighted Building from 1989,
jarig bestaan in 2017
Vintage handmade Necklace, red agate chips, sterling silver clasp and pendant, Christian Dior BLACKTIE Black Tie 50mm Black Blue Sunglasses,
per jaar samen eten