Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

League of Legends Funko Pop Lot,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

kuromi bag,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Reserved for RUSTY GATES & GINGHAM ONLY

Gyo manga vol 1-2 (OOP) (Complete Series) (Free Shipping),

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Junji Ito manga,

Stoney Clover x Target Glam pouch,

Barbie Princess Adventure 4 doll gift set!,art deco statue spirit of wind, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Mackenzie Childs Courtly Check 4 Piece Stack Tea Set✨NEW, %
Rare Tiffany style reproduction SeaShell inlay table Lamp,
Vintage Rae Dunn Nest Plates,
jarig bestaan in 2017
Fisher Price Klip Klop Set, Skullcandy Sesh Mood Boost Feel Confident Super Limited Edition w/ poster,
per jaar samen eten