Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lululemon high neck longline energy bra,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage stylebuilt /matson Style gold-pl,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Ultimate Iron Man #1

NVGTN coral matrix bra,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Custom Silver 128GB Apple iPod Classic 7,

Citrus Manga 1-6, 8 and 10,

Lululemon Arise Bra C/D size 2,Rae Dunn Original Chirp Teapot with Icon **reserved for Michelle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
NWT Apple Beats Studio Buds Noise Canceling, %
Vintage Hermes Lion Zebra Animal Porcelain Ashtray Valet Tray MADE PARIS.,
Disney/Pixar Coco Steelbook New,
jarig bestaan in 2017
Vintage Sunburst Chest, lululemon Align Tank Top size 6 Raspberry Cream,
per jaar samen eten