Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rae Dunn USA/ Uncle Sam Ceramic Hat & USA canister bundle reserved,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Ugg Boots toddler size 10,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Dr. Marten 1460 J Youth Boots size 3

TwirlyGirl reversible dress w/ shorts 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Mini melissa gold shoe lot size 9,

Target Patriotic decor set (B),

Size 7C NEW Nike Kids Toddler Girls Sunray Protect 2 Sandals Shoes 943827-602,Hunter Boots Black Sparkle, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vintage Mickey Mouse, %
Notre Dame De Paris ~ CubicFun 3D Puzzle,
NWT Tommy Bahama Sundays Best Polo Berry Heather Shirt Collared,
jarig bestaan in 2017
Epleys White Water Rafting T Shirt Vintage 90s Riggins Idaho Made In USA Mens XL, 3D Puzzle DIY Clock,
per jaar samen eten