Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Sante Classics Kaftan Long Tunic Dress V-Neck Lightweight Rust Womens One Size,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Custom for rerreese,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

TATTLE TAIL Natural Bronzer Tanning Lotion 13.4oz

one teaspoon leopard cheetah v neck tunic mini dress,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Hard Tail Forever V Neck Tunic Oversized Gray Asymmetrical Hem Side Slits Size S,

Sulu Collection Beaded Tunic,

PS5 Disc Console - Brand New,Nerf Mini gun lot (Vulcan & Enforcer), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
NWT LuLaRoe 2XL Liv T Plaid Checkered Black Multicolored Shirt, %
Vintage-Britney 4 Wheelers-Girl’s Size 2 Britney Spears,
NEW AUTHENTIC Apple iPod touch (6th generation) 32GB Space Gray,
jarig bestaan in 2017
NZXT Kraken Z73 360mm cooler (120mm Black), Corsair Hydro X Series XD5 RGB Pump/Reservoir Combo - D5 PWM Pump - 330ml Reserv,
per jaar samen eten