Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lumenflon ECO Aluminum 7-Pc. Cookware Set, Made in Italy,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Ps4 Wireless Controller Custom Skull for PlayStation 4,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Hedapai No 5537 Key For Opening And Closing Waterproof And Grooved Watch Case

Nike Air Up Nola Gumbo Size 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Skagen Falster Gen 6 Wear OS smart watch for women Silver Mesh,

Amazfit GTR Pro 3,

BELGIQUE COOKWARE SET,2 Farmhouse burned Small Risers Set, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Princess House Stockpot, %
Jordan 11 platinum tint,
Addidas kobe 1,
jarig bestaan in 2017
Nintendo Switch Joy Con Controllers Pair LEFT RIGHT Gray Authentic Drifting, Miss Me Distressed Bling Rhinestone Easy Boot Jeans Size 26,
per jaar samen eten
Alles over ASS

GARMIN VENU SQ,