Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Madewell Denim Mini Skort Size 27,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

bcbgmaxazria colorblock asymmetrical skirt,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Mickey and Minnie Mouse Loungefly

Patagoina Down Jacket for Kids Size 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

leather skirt,

Anthropologie Isani Unique Work to Cocktails Geometric Sequin Mini Skirt Size 0,

Lilly Pulitzer POCKETS MINI SKORT SZ XL,Lululemon Blissful Yoga Laptop Backpack Black Bag, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Heart Rate Monitor, %
Size L GAP tan skirt,
Under Armour Coldgear Reactor Boys Puffy Jacket 1280621 Size YXL,
jarig bestaan in 2017
blanknyc leather mini skirts, Fitbit Charge 4 Lot,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Household & personal bundle,