Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Head Kandy,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Mens Reebok sweatpants X-Large,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Walt Disney World Disneyland Resort I ❤️ Love Mickey Pink Green Reversible Scarf

Christian Dior cashmaire scarf,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

CHI Titanium 1" Hairstyling Iron,

Le Duo 360 airflow style open box,

Mickey and minnie loungefly,Eddie Bauer Daddy Diaper bag backpack with changing pad, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Anthropologie Gray Knit Oversized Sweater Large, %
Women's Alfani Skinny Dress Pants. Size 8S.,
Athleta Caraa x Convertible Backpack,
jarig bestaan in 2017
Nicole Miller 100% Cashmere Tan Colorblock V-Neck Sweater M, DC Comics Wonder Woman Mini TV Tote Collectible Tin VANDOR Description: WONDER W,
per jaar samen eten