Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Christian Dior Vintage Large Square Shawl Scarf 52”x52”,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Zion Williamson rookie gem mint 9,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NWT Chan Luu 100% Silk Floral Scarf

Rae Dunn Happy Easter Tray Painted Basket Easter Eggs,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

ABRA, KADABRA, ALAKAZAM POKEMON SET,

Flareon No Symbol,

Polo Ralph Lauren Black Cable-Knit Cashmere Scarf NWT and Box,Ozz Fest Black Sabbath Crazy Town Concert Tee XL 2001 Holmdel New Jersey Vintage, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Auth. Celine Rare Eiffel Tower Scarf, %
iPhone xs max rosegold verizon 256 GB,
Burberry of London Nova Check Plaid Lambs Wool Scarf,
jarig bestaan in 2017
2020 Panini Prizm Hanger Box, Pokemon Cosmic Eclipse Booster Pack x5,
per jaar samen eten