Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

cordless snow shovel,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

K9 Sport Sack size Small,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Comfy Couch Sofa Orthopedic Plush Velvet Dog Bed Removable Washable Cover

Nespresso VertuoPlus DeLonghi,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Rae Dunn Spanish Te Canister,

Nike Air Force 1 '07 Added Air,

Rae Dunn Couple Goals,Starbucks Holiday 2020, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Men's Sperry boots, %
NEW Black Booties by Miz Mooz,
Vionic Designer ANNE JAVA SNAKE BROWN SUEDE ANKLE Boots Women Size 9,
jarig bestaan in 2017
Wild one dog leash / 30 lbs / New :), Snowjoe 11" Cordless Snow Shovel,
per jaar samen eten