Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Juice Beauty Smoothing Eye Concentrate (0.5 fl. oz.) Brand New,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Darkling Purple Variant,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Cream 0.5oz

Jujitsu Kaisen Sukuna and Yuji Pin,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Yarn Stash/Lot 10 Scarves,

Lydia deetz Funko Pop,

Funko Pop! Diamond Edition Orange Bird,2017 D23 Expo Disney Designer Pin: Robin Hood and Maid Marian, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
3 Lion Fishermen's Wool Yarn - Nature's Brown oz / 465 Yards, %
La Prairie Essence Of Skin Caviar Eye Complex Firming Eye Gel,
Rose Inc Eye Revival Brightening Eye Cream (full size),
jarig bestaan in 2017
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Eye, Pedal commander for 5th gen 4 runner,
per jaar samen eten