Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

800 Yugioh Silver Stamp Lot,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Chacos Classic ZX/3 Sandals Aqua Mint Size 8 Women’s,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Pokemon bundle energy cards read description

Jewel BADGLEY MISCHKA heels,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

2019 Kansas City Chiefs Super Bowl Red Pullover Longsleeve MD,

Anchor Hocking Cake Plate and chip & Dip Set,

Adidas trefoil warm up jacket.,Vintage Nordic Ware Cactus Serving Platter 19.5”x14”, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Squishmallow Beula the Octopus 24", %
Athleta Blue Admiral Striped Chaturanga Legging ST,
J.Renne Desdemona heels,
jarig bestaan in 2017
ski mask, Sling back flats,
per jaar samen eten