Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lego capitol building,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Nautica Overnighter Expandable Black Bag With Handle,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage Leopard Print Fleece Button Up

The North Face Banderitas Full Zip Hoodie Fleece Lined Jacket,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Steve Madden Satchel Handbag Purse Black Floral,

Barefoot Dreams CozyChic sweater hoodie,

LEGO Minifigure Series Parts,Tommy Hilfiger NWT woman Zip up Jacket small size Black color, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
( Lot of 6) Lego 7111 Droid Fighter ~Retired in 1999~ 100% complete #M6, %
3 Chloe Nomade Perfumed Body Wash,
Reserved Lego Minifigures series 22 Lot of 32,
jarig bestaan in 2017
Kuhl Alska Quarter Zip Fleece Pullover Faux Shearling Trims Sweater Jacket M, FOSSIL Handbag Key Fob Brown Leather Purse Bag Boho ZB 9018 Excellent Condition,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Patagonia Women's Los Gatos Fleece Vest Birch White Women's Sz Small,