Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Reebok X Cardi B Club C Purple Shoes,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Seahawks Russel Wilson #3 Navy Jersey,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Jordan 1 High Cetic Size 4Y

New Nike Air Vapormax Indigo Fog,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

American Girl JLY 22 Doll,

Giannis Antetokounmpo Printing Plate,

Women's Shoes Nike Air Max 98 LX cut away Size 8.5 CJ0634-101,Cacique Lace Bra Bralette Lingerie Floral Lined Wire Adjustable Sexy Chic Bow, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
PRADA America's Cup Lace Up Sneakers Blue Mesh- Size 8, %
FCB SOCCER NIKE JERSEY,
Womens knee high converse,
jarig bestaan in 2017
Nike Shox Gravity Metallic Gold Women’s Size 8.5, Beautiful Victoria's Secret lingerie,
per jaar samen eten