Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Bill Levkoff Red Satin Formal Strapless Versatile Dress Size 8,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

NEW Kids Ortholite Adidas Sneakers Size 12.5K,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

BCBGMazAzria Handkerchief Hem Dress, 8

Nanette Lepore Multicolor Floral Flutter Asymmetric Midi Dress Blue Size 10,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Safavieh red/multi 2'3x12 vintage hamadan Florence rug,

The Note20 5G cell phone,

Carlisle NWT Chameleon Wrap Collared Dress,LAUREN Ralph Lauren Women's Formal Dress Size 4 Black Crepe One Shoulder Gown, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Lucky Brand Clutch, %
Blood Velvet Gothic Vampire Dress,
Squishmallow frozen set,
jarig bestaan in 2017
NEW Geox Kids Alfier Shoes Military/Orange Kids Size 13, Aidan Mattox Women's Formal Dress Size 6 Black One Shoulder Cutout Long Gown,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Patriotic Stars Stripes Beaded Runner,