Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

2 Liz Claiborne purses, 1 Dolce & Gabanna, 1 Jessica Simpson,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Selena Funko Pop #206,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Little Sleepies Blanket secret garden

Kate Quinn Dachsund Puppies Quilt NIB,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Christopher Radko Vintage Ornament 1991 Madonna and Child,

Marchon NYC eye glasses eyeglasses frames M220 254 50-16-135,

Lenox Disney Showcase Collection,⭐️Neiman Marcus Ornament German Shepherd W/Studded Collar Ornament 2017, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
nectar blue light blocking eyewear, %
Stitch loungefly wallet,
BUNDLE_Abe,
jarig bestaan in 2017
Funko Pop Jumbo Blacklight Hulk Target Exclusive, COACH shoulder bag,
per jaar samen eten