Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Kappa sweats and sweater and cookies shirt,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Monster hat,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Incase design backpack

Columbus Blue Jackets Jacket and scarf set,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

BUNDLE: Boruto, Naruto Funko Pops SIGNED,

Antonio Melani Fendels Boots,

Burberry Sneakers for Men,Jordan 1 laney, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Funko Pop Rocketeer, %
Lids Cranberry San Francisco Giants New Era 7 3/8 1961 All Star Game Patch,
Sterling silver vintage spoon,
jarig bestaan in 2017
Kory Clarke - Opium Hotel CD, The Weeknd Indie Exclusive SIGNED Dawn FM Collector's CD,
per jaar samen eten