Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Britney Spears Circus Tour Mug,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Set of New York City Minnie Mouse Collectables,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage 1989 Tazmanian Devil TAZ Coffee Mug 3D National Lampoon

LOGITECH Cordless Desktop Express Wireless Keyboard Y-RQ57 With Receiver & Mouse,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Nike Air Jordan Flight 97 Gray 2014 Men's Size 8,

Starbucks Limited Edition Spring Easter Coffee Mugs Set of 2,

Kuksa 3 pack,Nike Women's Size 7 Orange Air Force 1 High Sneakers, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Marble Bride tumbler, %
2 Pair of Dickies Flexible and Durable Slim Taper 36x32,
Nike Air Max 270 React "Equestrian" Women's Sz 5.5 - AT6174-700,
jarig bestaan in 2017
Gdefy Gravity Defyer Mens TB9024MGS-M Walking Sneakers Shoes Gray Size 10 EUC, BNWT Starbucks 2022 Spring Purple Floral Venti Tumbler,
per jaar samen eten