Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

BILL LEVKOFF Black Chiffon One Shoulder Cocktail Dress Size 12,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

1960 D Lincoln Memorial Cent D over D Small Date over Large Date,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

1940-S almost FSB /SUPERB/ GEM BU++ 90% [SILVER] MERCURY DIME * FRESH FROM ORIGI

1961 US Mint Proof set Unopened envelope,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

♡ AMERICAN GIRL♡ HALLIE HOPSCOTCH HILL SCHOOL DOLL,

Vintage Green & White Geometric High Neck Dress. Size 18,

Dockers Men’s Size 34x30 Solid Black D3 Classic Fit 4 Pocket Cotton Blend Pants,VERY RARE LE SIGNED Rabbit That It's Time We're Awake Alice in Wonderland Disney, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
1881-S Morgan Silver Dollar OBO, %
Pristine bright baby pink Vintage Barbie #965 Nightly Negligee,
Under Armour Heat Gear Men's Dress Pants gray grey size 36x30 business casual,
jarig bestaan in 2017
Country Kitties Set of Four Mugs and Gift Box, Air Jordan Slip-on Retro Sneakers Black Size 11.5.. **LIKE NEW***Excellent condi,
per jaar samen eten
Alles over ASS

1865 3 Cent Piece Coin Extra Fine,