Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Lowrance Hook2 4x Fish Finder with Bullet Skimmer Transducer & Flush Mount,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Apple Airpods Pro Authentic - OPEN BOX ORIGINAL,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

2019 panini Mosaic Allen Iverson HOF Blue Flourescent #/15 PSA 10

1972 Topps # 595 Nolan Ryan Los Angeles Angels (Baseball Card,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Derek Jeter Game Used Jersey /99,

Apple AirPods Pro "KO Version" (154),

Mintyxpins Black Clover Pin,Pleasant Company American Girl Kirsten's School Dress Division Sign, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Monster high clothes and accessory, %
PSA 10 GB Promo Winged Dragon of Ra,
Samsung galaxy Tab S7 256gb + official keyboard magnetic,
jarig bestaan in 2017
FiGPiN: Star Wars: A New Hope - R2-D2 (784) - FiGPiN EXCLUSIVE Comic Con Special, Barbie Fashion Doll clothes / costume lot (see pictures to see everything!),
per jaar samen eten