Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Walt disney world 3xl hoodie NWT!,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Gold Chain Solid Real 14k Gold Rope Chain 18in 2.5mm,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

VS PINK CAMPUS PULLOVER HOODIE ROSY NECTARINE XL NWT

Count Chocula FunkoPop (Read Description,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Solid 10K Yellow Gold Red Ruby Fraternal Order Of Eagles Ring Size 10.25,

Nike lunarglide athletic shoes,

Solid 14kt 16inch box chain and cross pendant,Adidas Ultra Boost DNA Nasa Fy9873 Halo Siler grey/pink womans size 8.5, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Frye Melissa Button Back Boots Black Leather 7.5, %
24" SS CUBAN LINK chain,
Ilse Jacobsen Long Length Rubber Lace Up Wellington Boots Red,
jarig bestaan in 2017
Funko Peter Parker & Spiderman Bestbuy Exclusive 2pk, Nike Air Max 90 Leather Shoes in Black/Thunder Grey/Aurora/Metallic Dark Grey,
per jaar samen eten