Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Betsey Johnson Gorgeous necklace &pierced matching earrings,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage Fabulous Gold Snake Mesh Coil Flexible Bracelet With Rhinestone Eyes,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Lavender air forces shoes

Pandora beaded clips charm,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Metallic red hulk,

Nike Kyrie Flytrap,

SIZE 10 STAMPED PRINCESS CUT WEDDING RING 925/18K ID16,Vintage Havana rose gold metallic trim casual sneakers 8, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Hot Toys Superman MMS343, %
Bracelet charms,
moda international wool blend pea coat,
jarig bestaan in 2017
Kings of Light painting, Merrell Burner Shift Shoes Men’s Size 8,
per jaar samen eten
Alles over ASS

liz claiborne coat full length brown,