Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

1925 Stone Mountain Commemorative Silver,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Bed Stu Crossbody/Wallet,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

NEW Steve Madden Crossbody❤️

Rhinestone bag,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Marie Osmand Adora parade Belle,

BCBGeneration Vienna Black Shoulder Bag Metal Silver Strap Faux Crocodile NEW D3,

VTG 90s Coach Crossbody Bag White Good Condition Adjustable Strap,lamar jackson gem mint 10 and tom brady gem mint 10, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Rae Dunn BAKE Ceramic Pot w/ Lid & Handles, %
Emma Fox | Burgundy Leather Shoulder Bag,
Rebecca Minkoff Olive Green Leather Chain Strap Bag,
jarig bestaan in 2017
Womens stainless steel Watch Fossil silver watch, Loungefly Disney Princess Ice Cream mini backpack,
per jaar samen eten