Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Minnie Mouse PIN Collection Book,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Vintage Logo Athletic Chicago Bears Zip Up Nylon Jacket size XXL 2Xl rare,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Reader's Digest Select Editions Large Type Lot of 5 Books 2004-2008 (2 Books per

PUMA running jacket active jackets,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Kozyvacu TA350 Single-Stage Rotary Vane Vacuum Pump for HVAC/Auto 1#Z2,

Mikasa Attack on titan Funko Pop,

Funko Pop Stephen King With Molly AKA The Thing of Evil #53 FYE Exclusive - Rare,Men's Syracuse Orange Nike Player Quarter-Zip Hoodie Jacket L Large NWT 0, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nike Jordan's TE 2 AO1696-110 Sneakers. White. Size 8., %
Lot of 11 Amazon PECCY star wars Pins with special flashing pin and peak lanyard,
Carnage Blacklight funko pop 678 with protector,
jarig bestaan in 2017
Vintage Columbia Duck Camo Rain Hunting Hooded Jacket Men’s Size Large, Nike Dri-Fit Florida Gators Basketball Full Zip Track Jacket Men’s Size M,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Chicago Bulls Starter Striker Crinkle Half-Zip Hoodie Jacket - White,