Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Jordan Flight Club Crewneck Sweatshirt, LRG, Purple/Green,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Genshin Impact Paimon 1/7 scale figure,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Banana republic fur vest

Hocus Pocus Silhouette 3D Wall Art Sign Unique Handmade,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Super Smash Brothers Bundle for the n64 and Gamecube,

EDDIE BAUER Puffer Vest,

Funko Pop- Harry Potter Entering Platform 9 3/4,Lego Star Wars The Skywalkwr Saga Deluxe Edition Xbox, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
EXTRA POINT by Reference Point Vintage Ugly Christmas Knit Sweater Vest - 2X, %
Funko OOGIE BOOGIE,
BTS Memories of 2019 Blu Ray Suga PC,
jarig bestaan in 2017
Bob Ross Crewneck, Tomura Shigaraki Autograph Funko Pop,
per jaar samen eten