Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

EUC Nike Kobe Mentality Blue Low Top Basketball Shoe Sneaker Boys 6.5 705387-461,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Jessica Simpson Sleeveless V-neck Dress - Size 12,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Luli Bebe FULL SIZE Monaco Bag

Evga xr1 lite,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Ungentrified l/s mens hoodie, euc, xl,

Vintage Y2K Michigan State Football Nike sweatshirt,

XSCAPE size 14 off Shoulder Floral Embroidered Sheath Gown Dress,Faithfull the Brand Flora Smocked Waist Puff Sleeve Midi Dress Bendita Floral, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Itzy Ritzy chelsea mini, %
Anker Oculus Quest 2 Charging Dock All-In-One,
Mickey Mouse Hugs Hands- Vans,
jarig bestaan in 2017
BBW Lot Combined Items as Requested, Jujube brb camp toki,
per jaar samen eten