Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

University of Dorchester Vintage crewneck,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

VS scarf and pom pom beanie NIP soldout!!,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

JOBY GorillaPod Mobile Vlogging Kit

Nike chain sweater,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Jujube Tokidoki Team Toki Hobo Be,

Nuby Sega gear master system converter,

Veresa Vera Scarf Purple Gradient Ombre Stripes EUC,Disney VIP Rocky and CeCe Dolls, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Nintendo GameCube Wavebird Controller and reciever w/ gamecube controller, %
Vintage Syracuse University Orange Sweatshirt Orangeman USA Made Men’s Medium,
PS2 Guitar Hero Kramer Guitar W/ Dongle Tested,
jarig bestaan in 2017
Loungefly Up Character Print Backpack and Cardholder Wallet, The North Face Black Fleece Quarter Zip Pullover Size Small Mens,
per jaar samen eten