Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Rae Dunn Share Canister,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Sanus Simplicity 37" - 90" Tilting TV Mount,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

ateez photocard/pc

Signed P1Harmony Album (READ DESPRIPTION!!!),

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Large Wood Cutting Board for Kitchen, 1” Thick Bamboo with Juice Grooves,

K&h mothers heartbeat heated pet bed for kittens puppies,

Lilly Pulitzer Palmetto Breakwater Blue Lolita,TMNT vintage Shell Kicking Raph, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Rae Dunn Dad's Snacks Canister Gift, %
KJ HAMLER AUTOGRAPH ROOKIE CARD,
White mini dress,
jarig bestaan in 2017
Nike Air Jordan 2 II Retro Dark Concord 395718-153 BG White Cement Grey 5Y, Tooth and Honey Dog shirt - pastel rainbow stripe,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Star Wars Black Series Clone Wars Mace Windu and Arc Trooper And General Grievou,