Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Tommy Hilfiger Full Zip Sherpa Lined Blue Hoodie Hooded Jacket Spell Out EUC L,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Oscar De la Renta Pink Label White Satin Floral Robe Sm/Med,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

RARE Pataloha Synchilla Snap-T fleece

2 PIECE VICTORIA SECRET PAJAMA SIZE L,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Walt Disney World Quilted Embroidered Jacket XXL Teal Blue,

Gengar VMAX Alternate Art - PSA Gem Mint 10,

2 Sets Vintage Lane Bryant Intimate PJ’s Sz 22/24 red gold stripe pants + top,Lucky Brand Full Zip Sherpa Fleece Large NWT, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Yugioh Cards 1st edition vintage card lot, %
NWOT Tie Dye Hoodie and Jogger Sweatpant Set,
Columbia Pullover Snowboard Jacket Mens Large Neon Pink Green Hoodie,
jarig bestaan in 2017
Love Tanjane M Black White Tie Dye Hot Pink Lace Camisole Bermuda PJ’s Pajamas, Johnny Was 4 Love & Liberty Medium Black Lingerie Silk Slip,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Calvin Klein Sweater Jacket,