Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Bowman Ken Griffey Jr. 220,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Yeezy 350 V2 Carbon/Asriel (Men's 10.5),

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Pokemon gold version

Jordan 3 infared size 9.5,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Mario Galaxy 2010 Puzzle. (new),

Nike Air Jordan 11 Retro Cool Grey 2021 Men’s Size 9.5 CT8012-005 Brand New,

Final Fight CD on Sega CD Manual Only,Zero X The Misfits Set of 4 Decks “Evil Eye” (Green dipped) 8.5”, “Die Die” (Pin, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Call of Duty Advanced Warfare for Xbox 360 lot games, %
6 slides,
action figure Lot,
jarig bestaan in 2017
Legendary pokemon card lot, Christian Dior slide sandals with BOX & DUST BAG,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Hot Wheels Track Builder Roll Out Raceway Includes 1 Car and Stores 80 Cars,