Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Blondo Bailey Flat Espadrilles Pink 8.5,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Rothys flats 9 leopard,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

The JOY Hangers 60-piece Premiere Set -pink

Zara sz 9 Black Leather Flat Ballerina Shoes Chain,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

SALVATORE FERRAGAMO JELLY BALLET FLATS,

Rubbermaid custom closet kit,

Fabletics High-Waisted Pureluxe Mesh,Green Zara Quilted Elastic Waistband Baggy Tapered Pants (NWT), Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Alexander Wang tights, %
Nisolo Smoking Shoe | Brandy | Size 6.5,
Vintage Cedar tie hanger organizer- 28 clips,
jarig bestaan in 2017
Jil Sander Black Patent Leather Ballet Flat 1" Wedge Slip On Italy 38.5 8.5, AlgorithmBags® for LV Speedy 40 Shaper Organizer Insert, Monogram Brown,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Rothy’s Round Cap Toe Women Sz 9.5 Gray Black Ballet Flats Buffalo Plaid Shoes,