Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Razor Base Station RGB,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

*New Coach Klare crossbody,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

custom listing for Tish

Blastoise Carvings Blue Aventurine,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Disney Dooney & Bourke Crossbody The Nutcracker Christmas,

Carhartt Canvas Duck Bib Overall Sz 12M,

Levis Vintage High Rise Mom Jeans Unisex Size 34/30,Sony DualShock 4 Wireless Controller for PlayStation 4 - Magma Red- PS4, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Black and Blue Columbia Bugaboo Jacket, %
Disney Winnie the Pooh Crib Toddler Bed Fitted Sheet Baby Infant Rabbit Piglet,
Halo Sleeper Insert,
jarig bestaan in 2017
Telfar Circle Bag, Juicy Couture Scottie Dog & Crown Bling Velour Zip Around Wallet Bundle,
per jaar samen eten