Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Autograph Joe Montana Signed Plaque San Fransico 49ers NFL Limited Edition COA,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

*LOT Amazing Spider-Man (2018) Kirkham Variant Set, Gwen, Venom, NM,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Disney Ratatouille Snow Globe

Bar Stools Set of 2 Orange Leather Back Counter Height Pub Chairs Metal Padded,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

WWE NXT The Miz Autographed 8x10 Photo E Signed Wrestlemania JSA COA,

Michael Irvin Autographed Helmet,

AEW DR BRITT BAKER DMD SIGNED 8x10 BIKINI,Reborn Robin Awake, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Pastelshootingstar Sailor moon & Mercury Fairy Pins, %
VITA VEA PHOTO SIGNED COLLEGE BUCS JSA COA,
16"x20" Limited(500) Signed Nolan Ryan,
jarig bestaan in 2017
Disney Pins Set of 3 Boxes VHS Anniversary Beauty Beast, Hunchback, Monsters Inc, Perry Ellis bright blue slim fit stretch vest Wrinkle Resistant Travel Mens L,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Vs Snowed in Pup Dog Rare Htf,