Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

3 band diamond ring,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

10k rosegold Morganite,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Vintage 70s/80s Baxis Flare Jeans!

Vans toy storyDisney pixar Buzz light year old skool sneaker Size 10.5,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vintage United States Air Force ma-1 jacket bomber jacket intermediate dated May,

Set of 11 Waverly Norfolk Rose Cottage Garden Room Floral 10.75" Dinner Plates,

Forever Bride Ring size 7,David Yurman Sterling Silver 11mm Albion Ring Citrine & Diamonds size 7, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Vintage Goudey Indian Gum Card #101, %
Levi Y2k jean,
Nike Air Jordan 1 Retro High OG Brotherhood size 9,
jarig bestaan in 2017
Love Audry Rose Veil of Stars diamond band, Brand New Fashion Nova No Worries No Gap Proof Stretch Flare Jeans - Black Size:,
per jaar samen eten