Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Le Mieux Derby Pro Jump Boots - Med/Cob,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

The North Face Jacket 18-24 months,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

Nike Golf Bag

10k Two-Tone Gold Hoop Earrings,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

North Face Jacket infant,

NIB Calvin Klein Brisk Silver Earring w box & pouch,

Pet or child Play tent dome,Back on track ceramic horse turnout blanket therapeutic size 81, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
ZARA BOYS DOWN HOODED JACKET SZ 4/5 DARK GREEN, %
Moonstone Sterling Silver Drop Dangle Earrings,
NWT Kate Spade New York Rise & Shine Stud Earrings Jewelery,
jarig bestaan in 2017
PROFESSIONAL ELECTRIC SHEEP CLIPPER / SHEARS, GOATS, ALPACAS, ETC. N1J-GM01-76, Boys THE NORTH FACE Size L 14/16 Black And Red Nylon Zip Up Windbreaker Jacket,
per jaar samen eten
Alles over ASS

Fleece Pink Geode Druzy 925 Stud Earrings,