Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

Louis vuitton Pochette Dame GM,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Louis Vuitton vernis tote bags (Houston),

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

loewe T pouch Bag

acoustic soundproofing foam,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Gucci Unisex Canvas Belt Bag,

2016 ISETAN Sailor Moon × ANNA SUI SOPHIA 2WAY Handbag Yellow JAPAN,

Farmhouse Quilt-Bargello 104x114,Gucci Baby Blue Leather 2-Way Lrg Tote Crossbody, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Authentic Burberry Black Pebble Tote / Diaper Bag, %
GG Supreme Monogram Stars Childrens Belt Bag,
Vintage Rotel Reciever only Rt-555 No Speakers,
jarig bestaan in 2017
Phillips CD Recorder CDR 765, Auth Louis Vuitton Cobalt Cavajour,
per jaar samen eten