Alles over de 'Passant'

Wie zijn wij?

9PK Canon PGI 1200XL Ink | Compatible,
een vorm van autisme en een normale tot hoge intelligentie.

Sony DUALSHOCK 4 Wireless Controller,

‘De Passant’ werkt voor én met mensen met autisme die bij ons de mogelijkheden krijgen zich verder te ontwikkelen. We bestaan sinds 2009 en zijn te vinden in ons mooie pand aan de Spaarnwouderstraat 130 in Haarlem.

Onze activiteiten

We richten ons in eerste instantie op mensen met een vorm van autisme. Omdat we ook midden in de buurt willen staan, staat een aantal activiteiten expliciet open voor buurtgenoten. Zoals het samen eten op maandag- en woensdagavond, de woensdagochtendinloop, ons jaarfeest in juli en onze nieuwjaarsreceptie. De ene keer zijn we alleen open voor een besloten groep en op andere momenten ook voor de buurt. Op deze manier willen we een gevarieerd aanbod bieden, waarbij veiligheid van de besloten groep en integratie met de buurt hand in hand gaan.

See by Chloe Dark Wash Denim Knee-Length Pencil Skirt with Hot Pink Piping, 8

NWT Le Lis White Animal Print Every Day Mini Skirt Size Small,

Doelstelling

“Doen waar je trots op bent, iets voor een ander betekenen, waardering voor wat je doet en wie je bent en mensen om je heen hebben om dit alles mee te delen.”

Vince CAMUTO Sandy Waves MIDI Skirt Sz Medium,

Vintage Coca-Cola Sweatshirt- L,

Sanctuary Camo Bermuda Shorts Size Medium NWOT,Barbour Half Snap Pullover Sweatshirt, Regionale instelling voor beschermd wonen Kennemerland Amstelland en Meerlanden.

Leuke weetjes over 'De Passant'
4 x
de Passantkrant uitgegeven
Fashion nova Top Tier tweed blazer dress, %
ps4 controller with Charger,
Bundle for melaniepipsmom,
jarig bestaan in 2017
Track-Scan Headset, Loungefly+Disney Parks Critters Bkpk,
per jaar samen eten